Svensk tillverkning
Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in
Kirjaudu sisään

Käyttöehdot

 
1. Yleistä 
 
Scandexpo AB (556858-7546) toimii sivuston talosomiste.fi lukuun
 
Hinnat sisältävät 25 %:n arvonlisäveron.
 
Mikäli olet alle 18-vuotias, tarvitset huoltajan luvan, ennen kuin voit tehdä tilauksen sivustollamme.
 
 
2. Sivuston käyttö
 
Sivustomme ja sivustollamme olevien tuotteiden ja palveluiden (jäljempänä yhteisesti "Palvelut") käyttöä koskevat seuraavat ehdot ("Yleiset ehdot"). Käyttäessäsi Palveluita hyväksyt, että voimme päivittää Yleisiä ehtoja aika ajoin. Sen vuoksi sinun tulee tarkistaa säännöllisesti Yleiset ehdot sivustolla talosomiste.fi, jotta olet tietoinen mahdollisista muutoksista, joita olemme saattanut tehdä Yleisiin ehtoihin.
 
Sivuston käyttö on sallittu tilapäisesti. Talosomiste.fi pidättää itsellään oikeuden peruuttaa tai muuttaa Palveluita ilman etukäteisilmoitusta. Talosomiste.fi ei ole tällaisessa tapauksessa vastuussa siitä, että sivusto ei ole käytettävissä määrättynä hetkenä tai ajanjaksona. Voimme aika ajoin rajoittaa koko sivuston tai sen osien käyttöoikeutta.
 
 
3. Tietosuojaseloste
 
Tietosuojaselosteessamme kuvataan, kuinka käytämme henkilötietojasi. Käyttäessäsi sivustoa hyväksyt, että voimme käsitellä sivustolla antamiasi tietoja, ja vakuutat, että antamasi tiedot pitävät paikkansa.
 
 
4. Tilausvahvistus ja vastuun luovuttaminen
 
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostissa. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi tai muuttaa sitä, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian. 
 
Tilaamiesi tavaroiden omistusoikeus siirtyy sinulle vasta, kun tavarat on toimitettu sinulle ja olemme saaneet asianmukaisen maksun tavaroista. Kun tavarat on toimitettu sinulle, vastuu tavaroiden katoamisesta tai tuhoutumisesta siirtyy sinulle.
 
 
5. Toimitus
 
Sivuston talosomiste.fi normaali toimitusaika on 7–10 työpäivää tilauksen pakkaamisesta. Joillakin tuotteilla voi olla hieman pidempi toimitusaika sesonki- tai ruuhka-aikana. 
 
  
6. Ostosten ja maksujen turvallisuus
 
Talosomiste.fi pidättää itsellään oikeuden peruuttaa ostoksen tapauksissa, joissa epäillään petosta. Sisäinen turvajärjestelmämme varoittaa tilauksista, joita voidaan epäillä petoksiksi.
 
Mikäli turvajärjestelmämme varoittaa, emme toimita tilausta. Tämä tarkoittaa joskus, että tilaus pysäytetään, vaikka kyseessä ei olekaan petos. Toivomme, että ymmärrät tämän, sillä loppujen lopuksi on kyse myös asiakkaan turvallisuudesta. Kaikista petosepäilyistä tehdään ilmoitus poliisille, ja asia siirretään ulkoisille yhteistyökumppaneillemme jatkokäsittelyä varten.
 
 
7. Peruuttamisoikeus
 
Kaikki tuotteemme valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Siksi kaupan peruuttamisoikeus ei koske tuotteitamme etäkauppaa koskevan lainsäädännön mukaan. 
 
8. Palautukset & Takaisinmaksut
 
Kaikki tuotteet valmistetaan yksilöllisesti, asiakkaan toivomuksesta, siitä syystä emme hyväksy palautuksia tai takaisinmaksuja. Jos teille on toimitettu viallinen tai väärä tuote, pyydämme teitä ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Autamme teitä nopeasti ja mutkattomasti.
 
 
9. Sovellettava laki ja oikeuspaikka
 
Näihin Myynti- ja toimitusehtoihin sekä Sivuston käyttöön (ja kaikkiin muihin kuin sopimusluonteisiin kanssakäymisiin, joita saattaa esiintyä niiden yhteydessä) sovelletaan Ruotsin aineellista omaisuutta koskevaa lainsäädäntöä ja niitä tulkitaan sen mukaan. Hyväksyt Ruotsin tuomioistuinten yksinomaisen toimivallan näitä Myynti- ja toimitusehtoja koskevien mahdollisten kiistojen ratkaisussa.
^ Upp ^
Copyright © 2024 Talosomiste.fi